Tuotteiden siirtäminen varastosta toiseen

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten voit siirtää tuotteita varastosta toiseen kun käytät SimplBooksin varastolaskentaa.

Varastolaskentaa kannattaa käyttää vain, jos haluat jatkuvasti tietää kuinka paljon tuotteita sinulla on varastossa. Varastolaskennan käyttäminen monimutkaistaa kirjanpitoa ja suosittelemme käyttämään sitä vain silloin, kun se tuo liiketoiminnallesi lisäarvoa.

Pikaohje:

1. Tee tuotteiden siirto kohdasta Varasto > Varastoasiakirjat > Uusi asiakirja > Varastojen välinen siirto.
  2. Määritä siirron päivämäärä ja valitse varastot, joiden välillä tuotteet siirtyvät.
  3. Lisää rivi ja valitse tuote, jonka haluat siirtää. Täytä riville siirrettävä määrä.
  4. Tallenna.

LAAJEMPI OHJE

Kun varastotuotteita ostetaan ja myydään, varaston muutokset kirjataan suoraan osto- ja myyntilaskuilta. Varastoon voi tehdä muutoksia myös varastoasiakirjat-sivun kautta. Sivulla voi kirjata vähennyksiä, lisäyksiä ja siirtoja.

Tuotteita voi siirtää varastosta toiseen kohdassa Varasto > Varastoasiakirjat > Uusi asiakirja > Varastojen välinen siirto.

Avautuvassa näkymässä määritä tuotteiden siirron päivämäärä, sekä varastot joiden välillä siirto tapahtuu.

• Varaston perustamiseen löytyy ohjeet tämän ohjeen alusta (kohdat A, B ja C).
  • Ohjelma määrittää varastoasiakirjalle automaattisesti numeron asetusten mukaisesti. Lisää automaattisesta numeroinnista voi lukea tästä.

Lisää riveille siirrettävät tuotteet, voit hakea tuotetta nimen tai koodin osalla. Kirjaa siirrettävä määrä ja tallenna.

HUOM: Omakustannushintaa ei pääse tässä muuttamaan, jos olet määrittänyt varastojen asetuksissa, että ohjelma käyttää keskihintaa tai erän oma hintaa. Varastojen asetuksia voi muuttaa tarvittaessa kohdasta Asetukset > Ympäristöasetukset > Varastojen asetukset.