Yrityksesi tietojen lisääminen laskuille ja muille asiakirjoille

Yrityksen profiiliin lisätyt tiedot näkyvät laskuilla, tarjouksilla ja muilla asiakirjoilla. Tässä ohjeessa kerrotaan miten voit lisätä ja päivittää tietoja.

Pääset muokkaamaan yrityksen profiilia kohdasta Asetukset > Yrityksen profiili.

Alv-numero (engl. VAT-number) tulee lisätä, mikäli yrityksesi käy ulkomaankauppaa. Suomalainen alv-numero muodostetaan lisäämällä y-tunnuksen eteen maakoodi FI ja poistamalla väliviiva. Esimerkiksi jos yrityksen Y-tunnus on 1234567-8, alv-numero on FI12345678.

Yrityksen logo voi olla kooltaan enintään 50 kb. Sallitut tiedostomuodot ovat jpg, jpeg, png ja gif. Profiilin tallentamisen jälkeen logo näkyy pienenä yrityksen profiilissa. Logon voi tämän jälkeen lisätä asiakirjoille, kuten myyntilaskupohjaan.

Yrityksen yhteystiedot -kohdassa voit lisätä tiedot, jotka näkyvät yrityksesi laskuilla ja muilla asiakirjoilla.

Asiakirjoilla kuten myyntilaskuilla näkyvät pankkitilit voit valita kohdasta Asetukset > Pankkitilit ja kassat > Valitse haluamasi pankkitili > Toiminnot > ”Lisää asiakirjapohjiin”.

Voit lisätä enintään kolme pankkitiliä, jotka näkyvät laskuilla. Pankkitilin perustamisesta voit lukea tarkemmin ohjeesta Pankkitilien ja kassojen lisääminen sekä muuttaminen.