Laskujen tuonti ohjelmaan

Tässä ohjeessa kerron, miten voit tuota ostolaskuja ohjelmaan. En kerro ohjeessa myyntilaskun tuonnista, mutta se tapahtuu täysin samalla tavalla kuin ostolaskun tuonti.

Finvoice-laskujen tuonti ohjelmaan on nopeampi kuin laskun luonti alusta, koska sähköisessä laskussa on tietoja, jotka siirtyy SimplBooks-ohjelmaan automaattisesti ja käyttäjällä on huolehdittava vain tiliöinnistä.

MITEN VERKKOLASKU TUODAAN OHJELMAAN?

Löytyy kohdasta – ”TOIMINNOT/ Ostolaskut>Tuo ostolaskut.”

Finvoice1

Valitse tiedosto tietokoneelta. Huom verkkolaskut ovat xml-muodossa.

Finvoice2

Valitse ostolaskulle pudotusvalikosta sopiva tili.

Finvoice3

Jos haluat tuoda myyntilaskut SimplBooks-ohjelmaan. Voit sitä tehdä sitä kohdasta: ”TOIMINNOT/ Myyntilaskut> Myyntilaskujen tuonti”.