Laskujen tuonti ohjelmaan

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten voit tuoda ostolaskuja ohjelmaan. Myyntilaskun tuonti, tapahtuu täysin samalla periaatteella kuin ostolaskun, joten sitä ei käydä erikseen läpi.

Verkkolaskujen tuonti xml-tiedostona ohjelmaan on nopeampi kuin laskun luonti alusta, koska sähköisessä laskussa on tietoja, jotka siirtyy SimplBooks-ohjelmaan automaattisesti ja käyttäjän on huolehdittava vain tiliöinnistä.

MITEN VERKKOLASKU TUODAAN OHJELMAAN?

Löytyy kohdasta – ”TOIMINNOT > Ostolaskut > Tuo ostolaskut.”

Valitse tiedosto tietokoneelta. Huom verkkolaskut ovat xml-muodossa.

Valitse ostolaskulle pudotusvalikosta sopiva tili.

Jos haluat tuoda myyntilaskut SimplBooks-ohjelmaan. Voit tuoda ne kohdasta: ”TOIMINNOT > Myyntilaskut > Myyntilaskujen tuonti”.