Zervantista tietojen siirto ja talteenotto

Ennen kirjanpidon aloittamista SimplBooks kirjanpito-ohjelmassa on siirrettävä Zervantista SimplBooksiin asiakaslista, tuotelista ja kirjanpitosaldot.

Tuotelistan ja asiakaslistan saa SimplBooksiin csv-tiedostona ja kirjanpito saldot on syötettävä SimplBooksiin manuaalisesti.

Tältä sivulta näet kaikki ohjeet tietojen siirtämisestä ja talteenotosta.

Tietojen tuonti SimplBooksiin

Tuotelistan tuonti

Asiakaslistan tuonti

Kirjanpitosaldojen tuonti

Zervantista vanhan kirjanpitoaineiston talteenotto

Ota Zervantista talteen seuraava materiaali.

• Laskut– xls.-raportti ja myös yksittäiset laskut pdf-tiedostona.
  • Kuitit– xls.-raportti ja myös yksittäiset kuitit pdf-tiedostona.
  • Tarjoukset– xls.-raportti ja myös yksittäiset tarjoukset pdf-tiedostona.
  • KM korvaukset– xls.-raportti.
  • Päivärahat– xls.-raportti.
  • Tuloslaskelma– pdf-raportti jokaiselta tilikaudelta.
  • Varallisuuslaskelma– pdf-raportti jokaiselta tilikaudelta.
  • Pääkirja– pdf-raportti jokaiselta tilikaudelta.
  • Päiväkirja– pdf-raportti jokaiselta tilikaudelta.

Kirjanpito-materiaalia on säilytettävä 6-10 vuotta.

Markkinoilla on paljon palveluntarjoajia, jotka tarjoavat pilvipalvelun tallennustilaa ilmaiseksi. Esimerkiksi Google Drive, Dropbox ja Microsoft OneDrive ovat sellaiset palvelut. Kaikilla mainituilla on ainakin pari GB ilmaista tallennustilaa, mikä on varmasti riittävä kirjanpitoaineiston tallennukseen.

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS: