Pääkirjan rakenne ja kirjausten muuttaminen

Tässä ohjeessa kerron, miten pääkirja toimii SimplBooks-ohjelmassa ja miten pääkirjan kirjauksia voi muuttaa.

MITEN PÄÄKIRJA TOIMII SIMPLBOOKS-OHJELMASSA?

Pääkirjan voit avata kohdasta – ”KIRJANPITO> Pääkirja.”

Paakirja1

Avaa ajankohta, jolta haluat tapahtumaluettelon. Voit myös valita näytetäänkö pääkirjalla kaikki tilit tai valitsemasi tili (Ks. kuva alla).

Pääkirjan tilit esitetään tilikartan mukaan nousevasti. Tileistä kuvataan alkusaldo, tapahtumat ja loppusaldo. Tilien tapahtumat esitetään aikajärjestyksessä (Ks.kuva alla).

Paakirja2

MITEN PÄÄKIRJAN KIRJAUKSIA MUUTTETAAN?

Pääkirjan kirjauksia voit muuttaa valitsemalla sopivan tapahtuman napauttamalla. Valitse napautuksen jälkeen auennut ikkunasta>”Avaa uudella kortilla.”

Sen jälkeen aukea uusi ikkuna, josta voit muuttaa kirjausta.

Paakirja4