Ostoraportti

Ostoraportti kertoo kuinka  paljon yritys on tehnyt hankintoja. Tieto esitetään tuotteittain, toimittajittain ja kustannuspaikoittain.

Tiedot esitetään ostolaskuista ja maksuista.

Tässä ohjeessa kerrotaan, mistä saat ostoraportin näkyviin ja mitä tietoja raportti antaa.

1. Valitse RAPORTIT > Ostoraportti.
  2. Valitse raportille ajanjakso. Jos haluat raportin valitun ajanjakson kaikista ostotapahtumista, sinun ei tarvitse täyttää enempää kenttiä. Lisätietoja laittamalla voit suodattaa tarkemman raportin.  Lopuksi valitse > Laadi

Koontiraportilla kuvataan ostot aikajärjestyksessä.

Toimittajien listalla listataan ostot toimittajittain. Raportti näyttää ostolaskujen tilan – maksettu, maksamatta, myöhässä.

Tuotteiden raportilla kuvataan ostot tuotteittain. Jos ostolaskuilla ei ole käytetty tuotteita, kuvataan niiden laskujen osalta sanalla ”määrittämättä”.

Kustannuspaikkojen raporttilla  näytetään ostot kustannuspaikoittain. Jos ostolaskuilla ei ole käytetty kustannuspaikkoja, kuvataan niiden laskujen osalta sanalla ”määrittämättä”.