Ostoraportti

Ostoraportti kertoo kuinka  paljon yritys on tehnyt hankintoja. Tieto esitetään tuotteittain, toimittajittain ja kustannuspaikoittain.

Tiedot esitetään ostolaskuista ja maksuista.

Tässä ohjeessa kerrotaan, mistä saat ostoraportin näkyviin ja mitä tietoja raportti antaa.

1. Valitse RAPORTIT> Ostoraportti.
  2. Valitse raportin ajanjakso. Jos haluat raporttia valitun ajanjakson kaikista ostotapahtumista, sinun ei tarvitse täyttää enemmän kenttiä. Lisää lisätietoja jos haluat suodattaa tarkemman raportin.  Lopuksi valitse> Laadi

Koondiraporttiilla kuvataan ostot aikajärjestyksessä.

Toimittajien listalla listataan ostot toimittajittain. Raportti näyttää ostolaskujen tilaan – maksettu, maksamatta, myöhässä.

Tuotteiden raporttilla kuvataan ostot tuotteittain. Jos ostolaskuilla ei ole käytetty tuotteita, kuvataan niiden laskujen osalta sanaa ”määrittämättä”.

Kustannuspaikkojen raporttilla  näytetään ostot kustannuspaikoittain. Jos ostolaskuilla ei ole käytetty kustannuspaikkoja, kuvataan niiden laskujen osalta sanaa ”määrittämättä”.