WooCommerce-verkkokaupan integraatio

Tässä ohjeessa kerrotaan miten voit ottaa käyttöön integraation WooCommerce-pohjaiseen verkkokauppaan.

WooCommerce-integraatio on ilmainen ominaisuus SimplBooksissa. Kun integraatio on aktiivinen, voit tuoda WooCommerce-myynnit ohjelmaan myyntilaskunäkymästä.

Sinulla tulee olla olemassa oleva tili WooCommercessa, ennen kuin voit yhdistää sitä SimplBooksiin.

Saat integraation käyttöön kohdasta Asetukset > Integraatiot > WooCommerce > Aktivoi.

Lisää asetuksiin verkkokaupan osoite, Api-avain ja Api-salasana. Huomioi että URL-osoite on pääsääntöisesti pääsivun osoite, eikä kaupan osoite. Nämä tiedot löydät WooCommercesta REST Api-asetuksista.

Kun integraatio on aktiivinen, WooCommerce-painike ilmestyy myyntilaskunäkymän Tuonti-kohtaan.

Jos käytät SimplBooksissa varastolaskentaa, voit myös käyttää WooCommercessa varastotuotteita. Lisää silloin WooCommercen varastonhallinnassa ”tuotekoodi”-kenttään SimplBooksiin tallennettu tuotekoodi. Katso tarkempia ohjeita varastolaskentaan ja tuotteisiin liittyen täältä.