WooCommenrce-verkkokaupan integraatio

WooCommerce-verkkokaupan integraatio on ilmainen ominaisuus SimplBooksissa. Silloin kun integraatio on aktiivnen voit tuoda WooCommerce-myynnit ohjelmaan myyntilaskujen luettelosta.
Saat integraation käyttöön kohdasta – ”ASETUKSET > Integraatiot > WooCommerce > Aktivoi”

Integraation voit aktivoida lisäämällä integraation asetuksiin verkkokaupan osoitteen, Api-avaimen ja Api-salasanan.

Nämä tiedot löydät WooCommercesta REST Api-asetuksista.

Silloin kuin integraatio on aktiivinen WooCommercen tuonti nappi ilmestyy myyntilaskujen luetteloon tuonti kohtaan.

Voit myös käyttää WooCommercessa varastotuotteita. Silloin lisää WooCommercen varastohallinnon kenttään ”tuotekoodi” SimplBooksissa käytettävä tuotekoodi.