Arvonlisäveroasetusten muuttaminen

Arvonlisäveroasetukset on jo tehty SimplBooks-tililläsi ja sinun ei tarvitse muuttaa arvonlisäveroasetuksia. Ohjelma osaa laskea arvonlisäveron raportille oikein.

Tässä ohjeessa kerron miten voit halutessasi kuitenkin muuttaa arvonlisäveroasetuksia.

Myyntitulotilejä voit muuttaa arvonlisäveroasetuksissa kohdasta: ”ASETUKSET/ Ympäristöasetukset> Arvonlisäveroasetukset”.

Laskujen arvonlisäveron oletus kirjauksia voit muuttaa kohdassa: ”ASETUKSET/ Automaattiset kirjaukset”

Arvonlisäverolaskelman asetuksia voit muokata kohdasta – ”KIRJANPITO/ arvonlisäveroraportti”> Napauttaa oikealta hammaspyörän kuvaketta

Arvonlisäveroraportti2

Valitse auennut välilehdellä oikealta: ”Muokkaa raporttia”

Arvonlisäveroraportti3

Muuta raportin asetuksia tarpeen mukaan ja muistaa tallentaa asetukset sivun lopussa.