Arvonlisäveroasetusten muuttaminen

Arvonlisäveroasetukset on jo tehty SimplBooks-tililläsi ja sinun ei tarvitse muuttaa arvonlisäveroasetuksia. Ohjelma osaa laskea arvonlisäveron raportille oikein.

Tässä ohjeessa kerrotaan miten voit halutessasi kuitenkin muuttaa arvonlisäveroasetuksia.

Myyntitulotilejä voit muuttaa arvonlisäveroasetuksissa kohdasta: ”ASETUKSET > Ympäristöasetukset > Alv-luokat”.

Laskujen arvonlisäveron oletus kirjauksia voit muuttaa kohdassa: ”ASETUKSET > Automaattiset kirjaukset”

Arvonlisäverolaskelman asetuksia voit muokata kohdasta – ”KIRJANPITO > arvonlisäveroraportti”> Napauta oikealta hammaspyörän kuvaketta

Valitse avatun ikkunan oikealta: ”Muokkaa raporttia”

Muuta raportin asetuksia tarpeen mukaan ja muistaa tallentaa asetukset sivun alalaidasta.