Asiakas- tai toimittajalistan tuonti ohjelmaan

SimplBooks ohjelmassa voi olla sama yritys/ henkilö sekä asiakas, että toimittaja.

Toimittajalista tuodaan ohjelmaan samalla tavalla kuin asiakaslista, mutta asiakas muutetaan tarvittaessa toimittajaksi tuonnin jälkeen

ASIAKAS- JA TOIMITTAJALISTAN TUONTI SIMPLBOOKS-OHJELMAAN

Tuo lista kohdasta ”LIIKEKUMPPANIT/ Asiakkaat>Asiakkaiden tuonti”.

Valitse tuotava csv-tiedosto

Liikekumppanit4

Pakolliset kentät ovat ”Yritys tai henkilö” sekä ”Katu ja talo”

Liikekumppanit5

Sen jälkeen kuin olet valinnut sarakkeille otsikot painaa ”tuonti”

ASIAKKAAN MUUTTAMINEN TOIMITTAJAKSI

Halutessasi voit muuttaa asiakkaan toimittajaksi kohdasta  ”LIIKEKUMPPANIT>Valitse sopiva asiakas”.

Valitse ”muokkaa asiakasta/ toimittajaa”

Lisää rasti ruutuun toimittaja

Tallenna sivun alalaidasta