Asiakas- tai toimittajalistan tuonti ohjelmaan

SimplBooks ohjelmassa voi olla sama yritys tai henkilö sekä asiakas, että toimittaja.

Toimittajalista tuodaan ohjelmaan samalla tavalla kuin asiakaslista, mutta asiakas muutetaan tarvittaessa toimittajaksi tuonnin jälkeen

ASIAKAS- JA TOIMITTAJALISTAN TUONTI SIMPLBOOKS-OHJELMAAN

Tuo lista kohdasta ”LIIKEKUMPPANIT > Asiakkaat ja toimittajat > Asiakkaiden tuonti”.

Valitse tuotava tiedosto. Tiedoston tulee olla csv tai xml muodossa.

Pakolliset kentät ovat ”Yritys tai henkilö” sekä ”Katuosoite”

Sen jälkeen kuin olet valinnut sarakkeille otsikot paina ”tuonti”

ASIAKKAAN MUUTTAMINEN TOIMITTAJAKSI

Halutessasi voit muuttaa asiakkaan toimittajaksi kohdasta  ”LIIKEKUMPPANIT > Asiakkaat ja toimittajat > Valitse sopiva asiakas”.

Valitse ”Muuta asiakasta / toimittajaa”

Lisää rasti ruutuun toimittaja

Tallenna sivun alalaidasta