Shopify-verkkokaupan integraatio

Shopify-verkkokaupan integraatio on ilmainen ominaisuus SimplBooksissa. Silloin kun integraatio on aktiivinen voit tuoda Shopify-myynnit ohjelmaan myyntilaskujen luettelosta.
Saat integraation käyttöön kohdasta – ”ASETUKSET > Integraatiot > Shopify > Aktivoi”

Integraation voit aktivoida lisäämällä integraation asetuksiin verkkokaupan osoitteen, Api-avaimen ja Api-salasanan.Nämä tiedot löydät Shopifysta REST Api-asetuksista.

Verkkokaupan osoitteella tarkoitetaan osoitetta, jota näet selaimen näkymässä kun kirjaudut verkkokauppaan. Kopioi SimplBooksiin tämän osoitteen alkuosa ”/admin” asti.

Voisit tarkistaa myös Shopify-Api käyttäjän asetukset. Kuvassa näet millaisissa rooleilla on oltava ”Read access”-oikeudet. Lopuilla rooleilla voi olla ”No access”-oikeudet.

Silloin kuin integraatio on aktiivinen Shopifyn tuonti nappi ilmestyy myyntilaskujen luetteleloon tuonti kohtaan.

Voit myös käyttää Shopifyssä varastotuotteita. Silloin lisää Shopifyn tuotteiden (Products) ”SKU (Stock Keeping Unit)”-kenttään SimplBooksissa käytettävä tuotekoodi.