Shopify-verkkokaupan integraatio

Tässä ohjeessa kerrotaan miten voit ottaa käyttöön integraation Shopify-pohjaiseen verkkokauppaan.

Shopify-integraatio on ilmainen ominaisuus SimplBooksissa. Kun integraatio on aktiivinen, voit tuoda Shopify-myynnit ohjelmaan myyntilaskunäkymästä.

Saat integraation käyttöön kohdasta Asetukset > Integraatiot > Shopify > Aktivoi.

Lisää asetuksiin verkkokaupan osoite ja Api-tunniste. Nämä tiedot löydät Shopifyn asetuksista.

Verkkokaupan osoitteella tarkoitetaan osoitetta, jonka näet selaimen osoiterivillä kun kirjaudut verkkokauppaan. Kopioi SimplBooksiin tämän osoitteen alkuosa ”/admin” asti.

Kannattaa tarkistaa Shopifysta myös Api-käyttäjien asetukset. Kuvasta näet millaisissa rooleilla on oltava ”Read access”-oikeudet. Muilla rooleilla voi olla ”No access”-oikeudet.

Kun integraatio on aktiivinen, Shopify-painike ilmestyy myyntilaskunäkymän Tuonti-kohtaan.

Jos käytät SimplBooksissa varastolaskentaa, voit myös käyttää Shopifyssa varastotuotteita. Lisää silloin Shopifyn tuotteiden (Products) ”SKU (Stock Keeping Unit)”-kenttään SimplBooksiin tallennettu tuotekoodi. Katso tarkempia ohjeita varastolaskentaan ja tuotteisiin liittyen täältä.