Kassan ja pankkitilin välisten siirtojen kirjaus

Tässä ohjeessa kerron, miten voit tehdä siirtoja kassasta pankkitilille ja päinvastoin.

RAHAN SIITÄMINEN KASSAN JA PANKKITILIN VÄLILLÄ?

Siirrot voit tehdä kirjaukset välilehdellä – ”KIRJANPITO/ Kirjaukset> Uusi kirjaus””

Siirto>Kassa:pankki

Auennut välilehdelle lisää kuvaus, esim. rahan siirto pankkitilille ja täytä muut tarvittavat kentät. Lopuksi valitse pankki sekä kassatili ja tallenna kirjaus.

Esimerkki, pankista kassaan 100€:

Vinkki! Silloin jos olet tekemässä samanlaista kirjausta seuraavalla kerralla valitse ja avaa kirjaukset välilehdeltä  äsken luotu kirjaus. Auennut näkymästä valitse oikealta: ”Luo uusi kirjaus tällä pohjalla”. Silloin ohjelmaa kopioi kirjauksen ja sinulla on muutettava vain osaa kentistä.