Kassan ja pankkitilin välisten siirtojen kirjaus

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten kirjanpitoon kirjataan kassan ja pankkitilin väliset rahasiirrot.

Tee uusi kirjaus kohdassa Kirjanpito > Kirjaukset > Uusi kirjaus.

Avautuvassa näkymässä:

• Lisää kirjaukselle kuvaus, esim. ”Raha pankista kassaan”.
  • Valitse käteisnoston tai -talletuksen päivämäärä.
  • Voit lisätä myös liitteen, esimerkiksi tilitapahtuman tai käteisnoston kuitin.
  • Täytä kirjauksen riveille pankkitili (esim. 1910) sekä kassa (esim. 1900) ja summat.
  • Lopuksi tallenna kirjaus.
Esimerkki, pankista kassaan 100€:

Vinkki! Kun teet samanlaista kirjausta seuraavan kerran, avaa aiemmin luotu kirjaus Kirjaukset-sivulta. Kirjausnäkymästä valitse oikealta toiminnot ja ”Luo uusi kirjaus tällä pohjalla”. Ohjelma kopioi kirjauksen ja sinun on muutettava vain osaa kentistä.