Kirjautuminen

27.08.2017 lähtien SimplBooksiin kirjaudutaan sähköpostiosoitteella. Kirjautumiseen soveltuva sähköpostiosoite on sama, jolla rekisteröit SimplBooks-käyttäjätilin. Vanha käyttäjätunnuksella kirjautumistapa poistuu käytöstä.

Lisäksi päivityksen jälkeen kaikki asiakkaat voivat kirjautua saman osoitteen kautta, se on https://secure.simplbooks.com.

Jos hallinnoit SimplBooksissa montaa yritystä (käyttöympäristöä) riippuu kirjautumistapa siitä, onko käyttöympäristöissä sama sähköpostiosoite tai eri sähköpostiosoitteet.

Jos käytät samaa sähköpostiosoitetta eri käyttöympäristössä. Voit kirjautua SimplBooksiin samalla sähköpostiosoitteella ja liikkua eri käyttöympäristöjen välillä helposti. Silloin valitse sopiva käyttöympäristö (kirjautumisen jälkeen) valikosta ylhäältä oikealta.

Muissa tapauksissa sinun on kirjauduttava eri käyttäjätileille eri sähköpostiosoitteilla. Jos haluat muuttaa kirjautumisen helpommaksi, voit luota kaikkiin käyttöympäristöihin käyttäjän samalla sähköpostiosoitteella.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole meihin yhteydessä ja vastaamme mielellämme.

info@simplbooks.fi