Kirjautuminen

SimplBooksiin kirjaudutaan sähköpostiosoitteella. Kirjautumiseen käytettävä sähköpostiosoite on sama, jolla rekisteröit SimplBooks-käyttäjätilin.

Kaikki asiakkaat kirjautuvat SimplBooksiin saman osoitteen kautta: https://secure.simplbooks.com.

Jos hallinnoit SimplBooksissa montaa yritystä (käyttöympäristöä), kirjautumistapa riippuu siitä, oletko perustanut ne saman käyttäjätunnuksen alle vai erikseen.

Jos olet perustanut useita käyttöympäristöjä saman tunnuksen alle, voit kirjautua SimplBooksiin yhdellä sähköpostiosoitteella ja liikkua eri käyttöympäristöjen välillä helposti. Valitse silloin sopiva käyttöympäristö kirjautumisen jälkeen valikosta ylhäältä oikealta.

Muissa tapauksissa sinun on kirjauduttava eri käyttäjätileille eri sähköpostiosoitteilla. Jos haluat muuttaa kirjautumisen helpommaksi, voit luoda kaikkiin käyttöympäristöihin käyttäjän samalla sähköpostiosoitteella ja poistaa sen jälkeen tarpeettomat käyttäjät.

Jos kirjautumisesta herää kysyttävää, ole vain meihin yhteydessä niin autamme mielellämme!