Laskutusprofiilin (laskutustietojen) täyttäminen

Mikä on laskutusprofiili? Miksi mä tarvitsen sitä?

Laskutusprofiili määrittää kenelle lähetetään SimplBooks-palvelun lasku. Sen jälkeen kun olet perustanut SimplBooks-käyttöympäristön sinulle luodaan automaattisesti laskutusprofiili. Tämä laskutusprofiili jää aluksi suurimmaksi osaksi tyhjäksi. Siihen asti kunnes olet sen täyttänyt, me emme lähetä sinulle SimplBooks-laskuja, mutta käyttöympäristösi sulkeutuu ilmaisen kokeilujakson lopussa, jos profiiliin ei ole lisätty laskutustietoja.

Sinun ei tarvitse huolehtia, että yrityksesi kirjanpitotiedot häviävät, jos unohdat täyttää laskutusprofiilin – ei häviä. Muistutamme sinua toistuvasti kokeilujakson aikana laskutusprofiilin täyttämisestä. Voit lisätä laskutustiedot myös sen jälkeen kun sinun käyttöympäristösi on suljettu.

Laskutusprofiilin täyttäminen

1.Valitse kirjautumisen jälkeen oman profiilin sivu.

2. Valitse ylävalikosta ”Laskutusprofiilit” ja klikkaa suurennuslasin kuvaketta.

3.Valitse auennut välilehdeltä ”Muuta laskutusprofiiliä”.