Maksumuistutukset

Maksumuistuksia voi lähettää ohjelmasta automaattisesti, joko erikseen määritetyille asiakkaille tai kaikille asiakkaille. Pystyt itse luomaan erilaisia automaattisia muistutuksia, joilla muistuttaa asiakasta ennakkoon tai mikäli hänelle lähetetystä laskusta ei ole tullut suoritusta eräpäivään mennessä. Ensimmäinen muistutus voi lähteä asiakkaille esimerkiksi 3 päivää ennen eräpäivää tai 7 päivää eräpäivän jälkeen ja seuraava erilainen muistutus esimerkiksi 14 päivää eräpäivän jälkeen.

Pääset lisäämään muistutuksia kohdassa ”ASETUKSET – Ympäristöasetukset > Myyntilaskujen asetukset”

Valitse ensin haluatko lähettää muistutuksia kaikille asiakkaille tai ainoastaan valituille. Tämän jälkeen valitse ”Lisää uusi”

Jos haluat lähettää muistutuksia valituille asiakkaille, pääset aktivoimaan asiakkaan profiilissa muistuksen aktiiviseksi kohdassa: LIIKEKUMPPANIT – Asiakkaat ja toimittajat > valitse kyseinen asiakas, jolle muistutus tulisi lähteä ja muuta kohta XXXX aktiiviseksi.

Muistutuksen voi lähettää niin monta päivää ennen tai jälkeen eräpäivän kun haluaa. Tärkeää on valita kohtaan ”Malli” muistutus pohja, jotta lähtevä teksti asiakkaalle on halutunlainen.

Uusia muistutus mallipohjia, eli viestipohjia voit luoda kohdassa ASETUKSET – Ympäristöasetukset – Viestipohjat > ”Lisää uusi viestipohja”. Esimerkki ennakkomuistutuksesta asiakkaalle.

Was this article helpful?

Jätä kommentti: