Muistiot lähetetyistä myyntilaskuista ja tarjouksista

Tässä ohjeessa kerrotaan, mitä muistiot ovat, mistä ne löytyvät ja miten niitä voi muokata tai lisätä.

MITÄ MUISTIOT OVAT SIMPLBOOKSISSA?

Muistiot ovat muistiinpanoja, joita ohjelma tekee esimerkiksi lähetetyistä myyntilaskuista, maksumuistutuksista ja tarjouksista. Ohjelma tallentaa muistion myös silloin, jos myyntilaskua muokataan asiakkaalle lähettämisen jälkeen. Lähetettyjä PDF-laskuja ei liitetä muistioihin.

MITEN MUISTIOITA VOI MUOKATA TAI LISÄTÄ?

Löydät muistiot kohdasta Liikekumppanit > Muistiot. Valitse haluamasi muistio napsauttamalla. Uuden muistion voit lisätä oikean reunan Toiminnot-valikosta.

Avautuvassa näkymässä valitse oikealta valikosta ”Muuta muistiota”. Muistioihin voit lisätä vapaasti tietoja, esimerkiksi suullisista sopimuksista tai asiakassuhteesta.