Muistiot lähetetyistä myyntilaskuista ja tarjouksista

Tässä ohjeessa kerrotaan, mitä muistiot ovat ja miten muistioita voi muokata tai lisätä.

MITÄ MUISTIOT OVAT SIMPLBOOKS-OHJELMASSA?

Ohjelma tekee lähetetyistä myyntilaskuista ja tarjouksista muistiot.  Sen lisäksi ohjelma tallentaa myös muistion, jos myyntilaskua muokataan asiakkaalle lähettämisen jälkeen. Lähetettyjä PDF-laskuja ei liitetä muistioihin.

MITEN MUISTIOITA VOI MUOKATA TAI LISÄTÄ?

Muistioita voit muokata kohdasta – ”LIIKEKUMPPANIT > Muistiot” > Valitse sopiva muistio napauttamalla.

Muistion auenneella välilehdellä valitse oikealta valikosta ”Muuta muistiota”. Muistioihin voit lisätä vapaasti tietoja, esimerkiksi suullisista sopimuksista tai asiakassuhteesta.

Uuden muistion voit lisätä kohdasta – ”LIIKEKUMPPANIT > Muistiot > Uusi muistio”