PrestaShop-verkkokaupan integraatio

PrestaShop-verkkokaupan integraatio on ilmainen ominaisuus SimplBooksissa. Silloin kun integraatio on aktiivinen voit tuoda PrestaShop-myynnit ohjelmaan myyntilaskujen luettelosta.
Saat integraation käyttöön kohdasta – ”ASETUKSET > Integraatiot > PrestaShop > Aktivoi”

Integraation voit aktivoida lisäämällä integraation asetuksiin verkkokaupan osoitteen, Api-avaimen ja Api-salasanan.

Nämä tiedot löydät PrestaShopista REST Api-asetuksista.

Silloin kuin integraatio on aktiivinen PrestaShopin tuonti nappi ilmestyy myyntilaskujen luetteleloon tuonti kohtaan.

Voit myös käyttää PrestaShopissa varastotuotteita. Silloin lisää PrestaShopin tuotteiden (Products) ”reference”-kenttään SimplBooksissa käytettävä tuotekoodi.