Tarjouksen tekeminen

Tarjouksen rivit näyttää samanlaiselta kuin myyntilaskulla, mutta tarjousta ei lisätä kirjanpitoon, samalla tavalla kuin myyntilaskua.

Tässä ohjeessa kerron, miten voit tehdä uuden tarjouksen, lähettää tarjouksen asiakkaalle ja muuttaa tarjouksen tarvittaessa myyntilaskuksi.

MITEN TEHDÄÄN UUSI TARJOUS JA LÄHETETÄÄN ASIAKKAALLE?

Löytyy kohdasta – ”TOIMINNOT/ Tarjoukset> Uusi tarjous”

Tarjoukset1

Tarjouksen tallentamisen jälkeen voit lähettää tarjouksen asiakkaalle valikosta ”Lähetä tarjous”.

Tarjous2

MITEN TARJOUKSESTA LAADITAAN MYYNTILASKU?

Löytyy kohdasta – ”TOIMINNOT/ Tarjoukset”> Valitse sopiva tarjous napauttamalla

Tarjous3

Auennut välilehdellä valitse oikealta: ”Laadi lasku”

Tarjous4