Uuden käyttäjän lisääminen

Jos haluat, että yrityksesi tiliä käyttää joku toinen sinun lisäksi, voit perustaa hänelle uuden käyttäjän. Voit määrittää mitä tietoja uusi käyttäjä voi katsoa, lisätä tai muuttaa.

Lisää uusi käyttäjä kohdasta – ”ASETUKSET/ Käyttäjät > Uusi käyttäjä.”

Käyttäjät1

Sen jälkeen kun olet valinnut uuden käyttäjän aukea välilehti, josta voit lisätä uuden käyttäjän:

Käyttäjätunnuksen

Sähköpostin (Lisättyyn sähköpostiosoitteeseen lähetetään kutsu)

Käyttäjäryhmän (Eri käyttäjäryhmille voit määrittää eri oikeuksia)

Sitä miten lisätään uusi käyttäjäryhmä ja miten eri käyttäjäryhmille määritetään eri oikeuksia voit lukea ohjeesta: Käyttäjien oikeuksien muuttaminen.

Kohdasta ”Aktiivinen/Ei” voit tarvittaessa deaktivoida käyttäjän. Deaktivoitu käyttäjä ei voi kirjautua ohjelmaan.

Sen jälkeen kun olet tallentanut uuden käyttäjän, käyttäjälle lähetetään kutsu sähköpostilla. Klikkaamalla kutsulle uusi käyttäjä voi kirjautua ohjelmaan ja lisätä käyttäjätilille salasanan.