Uuden käyttäjän lisääminen

Jos haluat, että yrityksesi tilillä on muitakin käyttäjiä, voit perustaa uuden käyttäjän. Voit määrittää mitä tietoja uusi käyttäjä saa katsoa, lisätä tai muuttaa.

Huomioithan että lisäkäyttäjistä veloitetaan hinnaston mukaisesti paketistasi riippuen, tiedot voit tarkistaa hinnastostamme.

UUDEN KÄYTTÄJÄN LISÄÄMINEN

Lisää uusi käyttäjä kohdasta ASETUKSET > Käyttäjät > Uusi käyttäjä.

Lisää seuraavalla sivulla uuden käyttäjän:

  • sähköpostiosoite (osoite toimii käyttäjätunnuksena, sekä siihen lähetetään kutsu) ja
  • käyttäjäryhmä (voit määrittää eri käyttäjäryhmille eri oikeuksia).

Siitä miten eri käyttäjäryhmille määritetään eri oikeuksia voit lukea ohjeesta Käyttäjien oikeuksien muuttaminen.

Kun olet tallentanut uuden käyttäjän, käyttäjälle lähetetään kutsu sähköpostilla. Klikkaamalla kutsua uusi käyttäjä voi kirjautua ohjelmaan ja lisätä käyttäjätilille salasanan.

  • Mikäli kutsu ehtii vanhentua ennen kuin uusi käyttäjä on sen hyväksynyt, voit kutsua käyttäjän uudelleen ohjelman käyttäjälistasta ASETUKSET > Käyttäjät.

Käyttäjälistasta pääset muokkaamaan käyttäjäryhmiä sekä aktivoimaan/deaktivoimaan käyttäjätunnuksen. Deaktivoitu käyttäjä ei voi kirjautua ohjelmaan.

  • HUOM: Jos haluat, että käyttäjästä ei laskuteta, se tulee poistaa kokonaan roskakori-kuvakkeesta. Deaktivointi ei katkaise laskutusta.

Pääset Käyttäjät-sivulta katsomaan myös käyttäjien toimintohistoriaa.

Was this article helpful?

Aiheeseen liittyvät käyttöohjeet

Jätä kommentti: