Alkuvaraston lisääminen

Tässä ohjeessa kerron, miten voit lisätä yritykselle alkuvaraston, mikäli haluat käyttää varaston laskentaa ja yrityksellä on varastoa ennen SimplBooks-ohjelman käyttöönottoa.

Alkuvaraston lisäämiseksi on kaksi vaihtoehtoa – varaston voi lisätä manuaalisesti yksi tuote kerrallaan tai tuomalla saldot SimplBooksiin csv-tiedostolla.

1. Manuaalisesti voit lisätä alkuvaraston kohdasta: ”VARASTO/ Varastot”> Valitse sopiva varasto.

Valitse auennut välilehdeltä ”Lisää alkusaldo”

2. Voit tuoda alkuvaraston SimplBooksiin myös csv-tiedostolla kohdasta: ”VARASTO/ Varastot> Varaston alkusaldojen tuonti”

Alkusaldon lisäämisen jälkeen, voit tarkistaa varastosaldon kohdasta: ”VARASTO/ Varastotilanne”

Tarvittaessa voit muuttaa varastojen asetuksia kohdasta: ”ASETUKSET/ Ympäristöasetukset> Varastojen asetukset”. Voit lukea lisää tästä (kohta A).