Valuutat ja kurssit

SimplBooksissa eri valuuttojen käyttö esimerkiksi myyntilaskuilla on mahdollista helposti. Ohjelma hakee kurssin voimassa olevan keskuspankin kurssin mukaan. Sinun tarvitsee vain aktivoida eri valuuttoja, ja ohjelma laskee automaattisesti kurssit.

Käyttämäsi perusvaluutan näet kohdassa ASETUKSET > Valuutat. Kun klikkaat olemassa olevaa perusvaluuttaa ja valitset oikealta ” Muokkaa valuuttaa”, pääset hallinnoimaan muita sinulle tarpeellisia valuuttoja ja asettamaan niitä aktiiviseksi.

Voit asettaa aktiiviseksi kaikki valuutat, joita haluat esimerkiksi laskuja tehdessä käyttää.

Esimerkiksi myyntilaskua tehdessäsi SimplBooks hakee automaattisesti käyttöhetkellä voimassa olevan keskuspankin asettaman kurssin, joten sinun ei tarvitse itse huolehtia kurssieroista. Riittää että valitset käyttämäsi kurssit aktiiviseksi tai lisäät tarvittaessa uusia valuuttakursseja käyttöösi, ennen myyntilaskun tekemistä.

Myyntilaskua tehdessä ”Valuutta”- kohdasta voit valita minkä tahansa aktiivisena olevan valuutan ja ohjelma laskee kurssin automaattisesti. Sinun ei siis tarvitse laskea itse mitään tai vaihtaa ohjelman kieltä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT OHJEET:

Was this article helpful?

Aiheeseen liittyvät käyttöohjeet

Jätä kommentti: