Verkkolaskutuksen käyttöönotto

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten saat verkkolaskutuksen käyttöön SimplBooksissa.

Verkkolaskutuksen käyttöönottoa varten sinun on joko perustettava tili verkkolaskuoperaattorille tai aktivoitava olemassa oleva Apix-tilisi. Molemmat onnistuvat suoraan SimplBooksista.

Verkkolaskutuksen käyttöönotto tapahtuu hetkessä ja on maksutonta. Verkkolaskujen lähetyksestä ja vastaanotosta veloitetaan käytön mukaisesti SimplBooksin hinnaston mukaan, kiinteitä kuukausimaksuja ei ole.

Verkkolaskujen vastaanottamisen ohjeen löydät täältä ja lähettämisen ohjeen täältä.

Saat verkkolaskutuksen käyttöön kohdasta Asetukset > Integraatiot > Apix > Aktivoi.

Avautuvassa näkymässä valitse ensin luotko uutta Apix-tiliä vai onko sinulla jo olemassa oleva tili, jonka haluat liittää SimplBooksiin.

Osa tiedoista tulee automaattisesti ohjelmasta. Täydennä puuttuvat tiedot ja aktivoi integraatio sivun alareunan Aktivoi-painikkeesta.

HUOM: Sähköpostiosoitteen ja salasanan ei tarvitse olla samat kuin SimplBooksiin kirjauduttaessa. Tässä määritettävällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla kirjaudut myös tarvittaessa Apixin Laskumappiin.

Valitse haluatko ottaa käyttöön verkkolaskujen lähettämisen, vastaanottamisen vai molemmat.

Jos sinulla on jo olemassa oleva Apix-tili, syötä käyttäjätunnuksenasi toimiva sähköpostiosoite ja salasana.

Jos otat käyttöön myös verkkolaskujen vastaanottamisen, näet integraation lisäämisen jälkeen integraation sivulta yrityksesi verkkolaskuosoitteet, kohdasta Asetukset > Integraatiot > Apix > Asetukset.