Uuden käyttäjän lisääminen

Jos haluat, että yrityksesi tilillä on muitakin käyttäjiä, voit perustaa uuden käyttäjän. Voit määrittää mitä tietoja uusi käyttäjä saa katsoa, lisätä tai muuttaa.

Huomioithan että lisäkäyttäjistä veloitetaan hinnaston mukaisesti paketistasi riippuen, tiedot voit tarkistaa hinnastostamme.

UUDEN KÄYTTÄJÄN LISÄÄMINEN

Voit lisätä uuden käyttäjän kohdassa Asetukset > Käyttäjät > Uusi käyttäjä.

Lisää avautuvassa näkymässä uuden käyttäjän:

• Sähköpostiosoite. Osoite toimii käyttäjätunnuksena ja siihen lähetetään kutsu kun uusi käyttäjä tallennetaan.
  • Käyttäjäryhmä. Voit määrittää eri käyttäjäryhmille eri oikeuksia. Katso tarkempi ohje täältä.

Kun olet tallentanut uuden käyttäjän, käyttäjälle lähetetään kutsu sähköpostilla. Kutsun linkistä uusi käyttäjä voi aktivoida tunnuksen, kirjautua ohjelmaan ja lisätä itselleen salasanan.

• Mikäli kutsu ehtii vanhentua ennen kuin uusi käyttäjä on sen hyväksynyt, voit kutsua käyttäjän uudelleen ohjelman käyttäjälistasta Asetukset > Käyttäjät.

Käyttäjälistasta saat rivin lopussa olevasta valikosta muokattua käyttäjää tai poistettua sen kokonaan. Muokkaus-näkymästä voit aktivoida/deaktivoida käyttäjätunnuksen. Deaktivoitu käyttäjä ei voi kirjautua ohjelmaan.

• HUOM: Jos haluat, että käyttäjästä ei laskuteta, se tulee poistaa kokonaan. Deaktivointi ei katkaise laskutusta.

Pääset Käyttäjät-sivulta katsomaan myös käyttäjien toimintohistoriaa, jossa näkyvät esimerkiksi lähetetyt ilmoitukset, tallennetut laskut ym.