Kustannuspaikkalaskennan käyttöönotto (kustannuspaikan lisääminen)

Ennen kustannuspaikkalaskennan käyttämistä SimplBooksissa on perustettava kustannuspaikat.

Tässä ohjeessa kerron, miten kustannuspaikat lisätään ohjelmaan.

1. Valitse ”ASETUKSET>Ympäristöasetukset”
  2. Valitse ”Kustannuspaikkojen asetukset”
  3. Valitse ”Lisää uusi kustannuspaikka”

Miten pääkustannuspaikka (projekti) lisätään ohjelmaan?

4. Lisää kustannuspaikalle koodi. Voit käyttää numeroita ja sanoja.

5. Lisää kustannuspaikalle nimi

6. Tallenna

Miten pääkustannuspaikalle lisätään alakustannuspaikka?

7. Lisää kustannuspaikalle koodi

8. Lisää kustannuspaikalle nimi

9. Valitse minkä pääkustannuspaikan alas haluat alakustannuspaikan

10. Tallenna

11. Pää- ja alakustannuspaikat näkyvät visuaalisesti hierarkkisesti järjestettynä.