Ostolaskujen vastaanotto verkkolaskuina

Ostolaskujen vastaanottaminen verkkolaskuina vähentää manuaalista työtä. Toimittaja voi lähettää sinulle ostolaskun suoraan SimplBooksiin joko verkkolaskuna, sähköpostilla tai perinteisellä kirjeellä. Saapuneista ostolaskuista saat tarvittaessa ilmaisen sähköposti-ilmoituksen, joka sisältää myös virtuaaliviivakoodin.

Ennen kuin voit vastaanottaa verkkolaskuja sinun on kytkettävä verkkolaskutus päälle.

Tuo verkkolaskut ohjelmaan kohdasta ”TOIMINNOT > Ostolaskut > Tuo ostolaskut > Tuo verkkolaskut Apixista”

Saat tarvittaessa käyttöön ilmaisen sähköposti-ilmoituksen jokaisesta saapuneesta verkkolaskusta. Ilmoituksessa on myös virtuaaliviivakoodi, joka nopeuttaa ostolaskun maksamista.

Ilmoituksen saat käyttöön kirjautumalla Apixin laskumappiin. Käytä salasanaa, jolla otit Apix integraation käyttöön SimplBooksissa.

Huom! Toimittaja tallennetaan SimplBooksiin verkkolaskun vastaanottamisen yhteydessä. Sinun kannattaa asettaa toimittajalle oma kulutili kohdasta ”LIIKEKUMPPANIT – Asiakkaat ja toimittajat” -Valitse toimittaja ”Muuta asiakasta/ toimittajaa.” Silloin seuraavat laskut siltä toimittajalta menee jo automaattisesti oikealle kirjanpitotilille.