Tuotelistan tuonti ohjelmaan

Mikäli olet käyttänyt tuotteita jo ennen SimplBooksin käyttöönottoa, sinun on helpoin tuoda koko tuotelista ohjelmaan kerralla csv-tiedostona. Mikäli haluat lisätä tuotteita ohjelmaan yksitellen, löydät sitä varten ohjeen täältä.

Voit lisätä tuotteita ohjelmaan myös ilman varastolaskennan käyttöönottoa tällä ohjeella.

Varastolaskentaa kannattaa käyttää vain, jos haluat jatkuvasti tietää kuinka paljon tuotteita sinulla on varastossa. Varastolaskennan käyttäminen monimutkaistaa kirjanpitoa ja suosittelemme käyttämään sitä vain silloin, kun se tuo liiketoiminnallesi lisäarvoa.

Tuotelista tuodaan kohdasta ”VARASTO – Tuotteet > Tuotelistan tuonti”.
Valitse koneelta aiemmin tallentamasi csv-tiedosto.

Huomaa, että tästä kohdasta tuodaan ohjelmaan vain tuotteiden luettelo. Jos sinulla on alkuvarastoa, voit lukea alkuvaraston lisäämisestä täältä.

Nimeä tarvittavat sarakkeet ja painaa ”Tuonti”.

Suosittelemme lisäämään tuotteet ohjelmaan varastotuotteina vain, jos sinulla on tarvetta käyttää varastolaskentaa. Tuotteet voi lisätä palvelutuotteina (vaikka kyse olisi tavaroista), jos varastolaskentaa ei haluta ottaa käyttöön.

Ohjelma ilmoittaa aina erikseen tuotujen tuotteiden määrän.