Tuotteiden siirtäminen varastosta toiseen

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten siirretään tuotteita varastosta toiseen.

Varastolaskentaa kannattaa käyttää vain, jos haluat jatkuvasti tietää kuinka paljon tuotteita sinulla on varastossa. Varastolaskennan käyttäminen monimutkaistaa kirjanpitoa ja suosittelemme käyttämään sitä vain silloin, kun se tuo liiketoiminnallesi lisäarvoa.

TUOTTEIDEN SIIRTÄMINEN VARASTOSTA TOISEEN

Voit siirtää tuotteita varastosta toiseen valikosta – ”VARASTO/ Asiakirjat> Tapahtuma”

Tavaran siirto 1

Automaattinen numero voi olla esimerkiksi: %Y%M%3N= 1601001 (Vuoden 2016 tammikuun ensimmäinen varaston kirjaus). Lisää automaattisesta numeroinnista voi lukea tästä.

Siirrettävän tuotteen voit valita lisäämällä rivin.

tuotteiden siirtäminen varastosta toiseen

Valitse siirrettävä tuote rivin ”tuote” kentästä (ohjelma löytää tuotteen kun alat kirjoittamaan tuotteen nimeä).

Et pääsee muuttamaan hintaa jos olet määrittänyt varastojen asetuksista, että ohjelma käyttää keskihintaa tai erän oma hintaa.

Varastojen asetuksia voit muuttaa kohdasta: ”ASETUKSET/ Ympäristöasetukset> Varastojen asetukset”