Varastosaldon tarkistaminen

Tässä ohjeessa kerron, miten varastosaldoa voi tarkistaa tai muuttaa

MITEN PÄÄSEE TARKISTAMAAN VARASTOSALDOA?

Varastosaldo löytyy valikosta – “VARASTO/ inventaari”.

Varasto9

Valitse kalenterista sopiva päivämäärä varastotilanteen katselemiseksi. Näytettävät tiedot voidaan suodattaa varastojen ja varastotuotteiden mukaan.

MITEN VARASTOSALDOA VOI MUUTTAA?

Varastosaldoa voi nostaa ostolaskulla tai lisäämällä alkusaldon.

Myytävän tuotteen lisäämisestä varastoon, voit lukea lisää tästä.

Varastojen saldo vähenee jos lisäät tavaroita myyntilaskuihin, siirrät tavaroita varastosta toiseen tai vähennät tavaroita  varastosta. Tuotteiden siirtämisestä varastosta toiseen voit lukea lisää tästä ja  vähennyksen tekemisestä voit lukea lisää ohjeesta ”Tuotteen vähentäminen varastosta”.