Varastosaldon tarkistaminen

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten varastosaldoa voi tarkistaa tai muuttaa.

Varaston saldon näkee silloin kun ohjelmassa on otettu käyttöön varastolaskenta. Varastolaskennan käyttäminen monimutkaistaa kirjanpitoa ja suosittelemme käyttämään sitä vain silloin, kun se tuo liiketoiminnallesi lisäarvoa.

MITEN PÄÄSEE TARKISTAMAAN VARASTOSALDON?

Varastosaldo löytyy kohdasta – “VARASTO > Varastotilanne”.

Valitse kalenterista sopiva päivämäärä varastotilanteen katselemiseksi. Näytettävät tiedot voidaan suodattaa varastojen ja varastotuotteiden mukaan.

MITEN VARASTOSALDOA VOI MUUTTAA?

Varastosaldoa voi nostaa ostolaskulla tai lisäämällä alkusaldon.

Myytävän tuotteen lisäämisestä varastoon, voit lukea lisää tästä.

Varastojen saldo vähenee jos lisäät tavaroita myyntilaskuihin, siirrät tavaroita varastosta toiseen tai vähennät tavaroita varastosta. Tuotteiden siirtämisestä varastosta toiseen voit lukea lisää tästä ja  vähennyksen tekemisestä voit lukea lisää ohjeesta ”Tuotteen vähentäminen varastosta”.