Aiheeseen liittyvät käyttöohjeet

4 kommenttia

 1. Rainer Melander

  Hei onko Simbleboks kirjanpidossa mahdollisuus perustaa useita yrityksiä ja projekteja. Eli tarkoitan projekteilla kustannuspaikkoja joihin kulut ja tuotot voidaan kohdistaa.

  1. Silver

   Hei Rainer! Kyllä, Simplbooksiin voi perustaa useita yrityksiä ja projekteja (kustannuspaikkoja).

   Uuden yrityksen voit perustaa ohjelmasta oikeasta yläkulmasta. Samasta paikasta voit myös liikkua eri yritysten välillä kirjautumatta ulos ohjelmasta.

   Kustannuspaikat saat perustettu ohjelmasta kohdasta: ”ASETUKSET/ Ympäristöasetukset> Kustannuspaikkojen asetukset”. Kustannuspaikkojen perustamisen jälkeen voit lisätä niitä jokaiselle kirjaukselle ja saat ohjelmasta kustannuspaikkakohtaiset raportit. Laitan sinulle ohjeet kustannuspaikkojen käyttöönotosta ja käyttämisestä:

   https://support.simplbooks.fi/fi/kayttoohjeet/kustannuspaikkalaskennan-kayttoonotto-kustannuspaikan-lisaaminen/

   https://support.simplbooks.fi/fi/kayttoohjeet/kustannuspaikkalaskennan-kayttamien/

 2. Rainer Melander

  Hei toinenn kysymys mitä tämä Simplboks kirjanpio maksaa. Tai miten hinta muodostuu.

  1. Silver

   SimplBooks kirjanpito-ohjelman hinta on yrityksen kohtainen. Eli jokaiselle yritykselle on perustettava oma ympäristö. Ympäristöjen hinnat vaihtele sen mukaan kuinka montaa käyttäjää (henkilöä) yrityksessä halua käyttää ohjelmaa. Jos käytät yrityksessä ohjelmaa yksin, hinta sinulle tämän hetkisen hinnaston mukaan on 9€ kk + alv tai 99€ vuodessa + alv.

   Tarkan hinnaston näet täältä:
   https://www.simplbooks.fi/hinnat-ja-kayttoonotto/

Jätä kommentti: