Laskutettavat työt (tuntikirjaus)

Voi kirjata tehdyt työt SimplBooksiin ja laskuttaa ne asiakkaalta myöhemmin.

1. Luo uusi työ kohdasta – ”TOIMINNOT/ Laskutettavat työt> Uusi työ”

2. Lisää tiedot

Jos valitset olemassa olevan asiakkaan tai tuotteen, ohjelma täyttää kentät automaattisesti. Uuden asiakkaan voit perustaa samassa näkymässä kirjoittamalla kenttään ”asiakkaan nimi” uuden asiakkaan nimen. Uuden tuotteen voit perustaa kohdasta: ”VARASTO/ Tuotteet> Uusi tuote”.

3. Tee uusi myyntilasku kohdasta- ”TOIMINNOT/ Myyntilaskut> Uusi lasku”. Valitse asiakas ja lisää laskutettavat työt laskulle.

Sen jälkeen kuin olet laskuttanut työn asiakkaalta se häviä laskutettavien töiden listalta.